Rent Abatement Notice- Allied Area

posted 

Dear neighbors /queridos vecinos (español abajo)

See the attached PDF showing addresses that are eligible for Rent Abatement as of next Tuesday, September 6, 2022. There are many addresses on Carling Drive and one apartment building on Allied Drive on the list. 

What is rent abatement? (MGO 32.04; 32.06)

  • Rent Abatement is a way for tenants to apply to temporarily reduce their rent. For more information on rent abatement, visit the city of madison website.

  • Tenants are eligible when a landlord does not fix issues by the due date listed on the Official Notice.

  • There are specific code violations that are eligible for a rent reduction.

  • The process includes a hearing. During, a Hearing Examiner (HE) listens to claims from both parties. Then the HE decides whether to award abatement and sets an amount, if any.

File Here




Documento Aqui

Vea el PDF adjunto que muestra las direcciones que son elegibles para la reducción de la renta a partir del próximo martes, 6 de septiembre de 2022. Hay muchas direcciones en Carling Drive y un edificio de apartamentos en Allied Drive en la lista.


¿Qué es una disminución en la renta? (MGO 32.04; 32.06)
  • La disminución de la renta es una forma en que los inquilinos pueden solicitar una reducción temporal de su alquiler. Para más información sobre la reducción de la renta, lee este folleto  de la ciudad de Madison (ver 2a página).
  • Los inquilinos son elegibles cuando el dueño no arregla los problemas antes de la fecha de vencimiento indicada en el Aviso Oficial.
  • Hay violaciones específicas del código que son elegibles para una reducción de la renta.
  • El proceso incluye una audiencia. Durante la misma, un examinador de audiencias (HE) escucha las reclamaciones de ambas partes. A continuación, el HE decide si se concede la reducción y fija una cantidad, en su caso.

From Allied NA 

Categories:
Was this page helpful to you?
Alder Yannette Figueroa Cole

Alder Yannette Figueroa Cole

District 10, Council President
Contact Alder Figueroa Cole

Categories